Tuesday, November 6, 2018

Eile õhtul meil kodus Nabitas. ehk retsepti soovitus kõigile minusugustele, kel pea kohati otsas uugab, mida uut vahelduseks perele õhtuks süüa teha

allikas: LP
Toortatra asendasin tavalisega. omalt poolt lisasin retseptile ka Teriyaki Sauce kastet, mida kana valmistamise juures alati kasutan, see annab mõnusat lisamaitset. muu oli pmst sama, kaalumisega juuksekarva loomulikult päris lõhki ei ajanud.

kokku tuli väga maitsev, Giovanni ja Ruudi kiitsid väga. endale ka maitses, Pääsule, tõsi, jäi liialt võõras ja vürtsikas, tema sõi ainult tatart.

kokkuvõttes odav, tervislik, mõistliku ajakuluga ja väga maitsev, period. 
kingituseks boonus, et lihased kasvasid iga ampsuga.

1 comment:

soodoma ja gomorra said...

Porgandi, küüslaugu, sibula, paprikaribad (ma paprikapulbrit siis enam ei lisanud) , päikseküpse tomati koos kanaga pannile, maitsestad, praed umbed 5-8 min, et kana oleks kergelt pruun. siis lisad riivitud kapsa, mina panin keedetud vett (vaba käega) ja hautad pannil 30 min. mina ütleks, maits(mis)e järgi.